Emmen’95 beach 2018

Beachvolleybal is enorm in opkomst. Het is de sport om in de zomer je volleybal skills bij te houden of om gewoon lekker buiten bezig te zijn in een sfeer van zand, strand met natuurlijk heerlijke sfeervolle achtergrondmuziek om helemaal in de vakantiesfeer te komen. Beachvolleybal leent zich uitstekend voor elk niveau, ook voor topsport.  Je speelt op een kleiner veld, waardoor het (bal)tempo hoger ligt. Daarnaast is het lekker vallen op het zand, wat zorgt voor spectaculaire acties.

Het is dan ook fantastisch dat er per 1 juni een beachpark wordt geopend in Emmen en daar gaan we als Emmen’95 natuurlijk in actie komen. Als je lid wordt van Emmen’95 beach dan kun je genieten van Beachvolleybaltrainingen en -toernooien.

Beachvolleybaltrainingen
Emmen’95 biedt beachvolleybaltrainingen aan in de weken vanaf 1 juni t/m de zomervakantie. Voor deelname aan de trainingen moet je minimaal 9 jaar oud zijn. Bij het indelen van de trainingsblokken proberen we zo goed mogelijk rekening te houden met niveau, beachervaring en trainingsmaatjes.

Vrij spelen
Leden van Emmen’95 beach kunnen op eigen gelegenheid gebruik maken van het beachveld.  Op de website van beachpark Emmen kan je zelf een veldje huren. Hierover binnenkort meer.

Kosten
De kosten voor een basislidmaatschap zijn voor leden van volleybalvereniging Emmen’95 € 45,- euro per seizoen voor trainingen van 1 juni tot aan de zomervakantie. Geïnteresseerden die geen lid zijn van volleybalvereniging Emmen’95 betalen € 60,- euro per seizoen voor trainingen van 1 juni tot aan de zomervakantie. Naast de trainingen organiseren we ook toernooien. Hierover later meer.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan via het speciale beach-aanmeldformulier. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar beach@emmen95.nl.