Informatie voor nieuwe leden

Contact / Lid worden?

Wat leuk dat je er over denkt om lid te worden van volleybalvereniging Emmen ’95! Hieronder hebben we alle informatie voor je op een rij gezet. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, dan kun je met ons bellen of mailen. Die gegevens staan ook hieronder vermeld. De mailadressen van de verschillende commissies vind je (ook) in het menu over de commissies. Bekijk ook:

Jeugd & Technische Commissie

Als je graag lid wilt worden van volleybalvereniging Emmen ’95, kun je het beste een mailtje sturen naar tc@emmen95.nl. Vermeld daarin jouw leeftijd, je contactgegevens en jouw ervaring met volleybal. Heb je eerder gevolleybald? Hoe lang was dat geleden? Hoeveel jaren was dat en op welk niveau? Iemand van de Technische Commissie neemt dan contact met je op om samen met jou de mogelijkheden en het speelniveau in kaart brengen. Daarna mag je 3 weken gratis met een groep meetrainen. Daarna moet je beslissen of je lid wilt worden of niet.

Inschrijfformulier

Als je besloten hebt om lid te worden dan verzoeken we je om het inschrijfformulier te downloaden en in te vullen. Eenmaal ingevuld kun je dit formulier mailen naar ledenadministratie@emmen95.nl. Je kan het eventueel ook inleveren bij de trainer waar je meetrainde. Voor vragen over de ledenadministratie (of het opzeggen van je lidmaatschap) kan je emailen naar ledenadministratie@emmen95.nl.

De ledenadministratie wordt uitgevoerd door:
Anton Hemme
Laan van het Kwekebos 299
7823 KH Emmen
Telefoon: 0591-622812

Kosten

De verschuldigde contributie en de kosten van de (eventuele) spelerskaart schrijven wij automatisch van je (post)bankrekening. Daarnaast moet je als nieuw lid een tenue (shirt en broek) kopen. Het tenue kost € 50,- (compleet) en deze kan je kopen bij de winkel COACH in Emmen. Stem ook even met je teamgenoten af wie welk rugnummer heeft, zodat je niet 2 dezelfde nummers hebt. Tot slot maken we tegenwoordig gebruik van een digitale pasfoto voor de spelerskaart. Deze digitale pasfoto kan je laten maken bij Foto Meilink Video.

Secretariaat & Peningmeester

Het algemeen aanspreekpunt voor onze vereniging is ons secretariaat. Eigenlijk kan je daar met al je vragen terecht. Heb je vragen over uw contributie of andere financiële zaken dan kan je terecht bij onze penningmeester.

Secretariaat Emmen ’95

Sander Vroling
Jaspisdreef 3
7828 CG Emmen
06-50261923
secretariaat@emmen95.nl

Penningmeester Emmen ’95

Arno Elting
Brandgans 38
7827 SH Emmen
financien@emmen95.nl

(facturen liefst per mail)