Wedstrijdschema 2021-2022

Het wedstrijdschema is aangepast en daarmee is de  wedstrijdplanning 2e helft 21-22, vanaf 4 mrt ook verandert   Je vindt daarin welk team er zaalwacht heeft en wie er moeten fluiten en tellen of de coronacheck gaan uitvoeren. Gelukkig zijn de corona maatregelen eerst niet meer nodig. Als ze toch weer van kracht worden, vind je meer informatie over corona en de Esdalhal  op de pagina over coronamaatregelen. Belangrijk is om op tijd te beginnen en  te voorkomen dat het schema uitloopt.

Je staat in gepland maar je kunt niet?
Je kan en mag altijd ruilen met iemand met de juiste licentie:

Wil je extra steun bij het fluiten?
Neem contact op met Jorik Hulshoff via wedstrijdsecretariaat@emmen95.nl.

Wij hebben zaalwacht wat nu?
In de grijze kast in de kantine vind je alle informatie en de I-pads. Is er een scheidsrechter niet? Dan bel je met het aangewezen team waar de speler in zit (de nummers vind je in de map van de zaalwacht). Bel nooit het wedstrijdsecretariaat, tenzij het een Nevobo scheidsrechter betreft. Als je nog vragen hebt, stuur gerust een mail naar wedstrijdsecretariaat@emmen95.nl.

Ik fluit als enige uit mijn team!?
Vanaf de volgende planning is dit anders. Iedereen kan worden ingepland en moet het  masterz-diploma online te doen. Heb je je Masterz- diploma nog niet dan moet je die gaan halen voor dat je voor de 1e keer fluit. Zie hiervoor  https://www.volleybalmasterz.nl. Je kunt hierop inloggen met je Nevobo account. Dit account maak je aan met behulp van je bondsnummer.

Tip
Neem met je team de taken door en verdeel deze op tijd, zodat we op zaterdag niet voor verrassingen komen te staan. Kijk ook goed of je taken hebt op een andere dag dan je speeldag, dit kan soms voorkomen.

Allemaal heel veel plezier en succes het komend seizoen!

Het Wedstrijdsecretariaat