Emmen’95 Beach

Beachvolleybal is enorm in opkomst. Het is de sport om in de zomer je volleybal skills bij te houden of om gewoon lekker buiten bezig te zijn in een sfeer van zand, strand met natuurlijk heerlijke sfeervolle achtergrondmuziek om helemaal in de vakantiesfeer te komen. Beachvolleybal leent zich uitstekend voor elk niveau.  Je speelt op een kleiner veld, waardoor het (bal)tempo hoger ligt. Daarnaast is het lekker vallen op het zand, wat zorgt voor spectaculaire acties.

Het is dan ook fantastisch dat er het afgelopen jaar een beachpark is geopend in Emmen en daar gaan we als Emmen’95 natuurlijk in actie komen.

De zomer komt er weer aan en dus is het bijna tijd om te gaan beachvolleyballen. Vanaf 27 april is het weer mogelijk te beachvolleyballen op Beachpark Emmen op de Meerdijk. Ruim zeventig volleyballers hebben in 2018 geprofiteerd van de mogelijkheden van het Beachpark.

Platform beachvolleybal Emmen

Met de ervaringen van 2018 hebben we een voorstel met meer gebruiksmogelijkheden en flexibiliteit uitgewerkt. We hopen dat jij dat ook vindt en dat je je aansluit bij het Platform beachvolleybal.

Met je (totaal) abonnement kun je dagelijks binnen de gereserveerde ruimte/tijdvakken gebruik maken van een veld. Via een appgroep spreek je onderling af wie wanneer van de velden gebruik maakt. Hierover meer als je je hebt aangemeld.

Wat zijn de mogelijkheden

Wat kost het

Trainingsabonnement

Als je alleen 8 weken wilt trainen en geen behoefte hebt aan een  totaal abonnement, geef je je op voor een trainingsabonnement. Je kunt dan trainen en zelf kiezen of je tegen vergoeding mee wilt doen aan de extra activiteiten. (zie voor verdere informatie  “trainingsaanbod”)

Een abonnement nemen / meer informatie?

Wil je een abonnement of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar:

h.meppelink@beachpark-emmen.nl.

Zie hier het trainingsaanbod voor beachvolleybal
Download hier het inschrijfformulier

Reageer snel zodat we op tijd kunnen beginnen met de organisatie!

Initiatiefnemers

Jannet Niewijk
Simone Popping
Herman Meppelink