Informatie voor nieuwe leden

Contact / Lid worden?

Wat leuk dat je er over denkt om lid te worden van volleybalvereniging Emmen ’95! Hieronder hebben we alle informatie voor je op een rij gezet. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben, dan kun je met ons bellen of mailen. Die gegevens staan ook hieronder vermeld. De mailadressen van de verschillende commissies vind je (ook) in het menu over de commissies. Bekijk ook:

Jeugd & Technische Commissie

Als je graag lid wilt worden van volleybalvereniging Emmen ’95, kun je het beste een mailtje sturen naar tc@emmen95.nl. Vermeld daarin jouw leeftijd, je contactgegevens en jouw ervaring met volleybal. Heb je eerder gevolleybald? Hoe lang was dat geleden? Hoeveel jaren was dat en op welk niveau? Iemand van de Technische Commissie neemt dan contact met je op om samen met jou de mogelijkheden en het speelniveau in kaart brengen. Daarna mag je 3 weken gratis met een groep meetrainen. Daarna moet je beslissen of je lid wilt worden of niet.

Inschrijfformulier

Als je besloten hebt om lid te worden dan verzoeken we je om het inschrijfformulier te downloaden en in te vullen. Eenmaal ingevuld kun je dit formulier mailen naar ledenadministratie@emmen95.nl. Je kan het eventueel ook inleveren bij de trainer waar je meetrainde. Voor vragen over de ledenadministratie (of het opzeggen van je lidmaatschap) kan je e-mailen naar ledenadministratie@emmen95.nl.

De ledenadministratie wordt uitgevoerd door Joan Heikamp. Telefonisch contact via secretariaat Sander Vroling via 06-50261923.

Kosten

De verschuldigde contributie en de kosten van de (eventuele) spelerspas schrijven wij automatisch van je (post)bankrekening. De contributie en kosten worden verdeeld over 12 maanden. Daarnaast moet je als nieuw lid een wedstrijdshirt kopen. Tijdens de 1e of 2e week van de trainingen zijn er pas-shirts die je kan passen. Je trainer krijgt hier informatie over via de sponsorcommissie. Geef je naam, team, maat en rugnummer (afstemmen met je trainer) door aan de persoon die erbij is. De sponsorcommissie bestelt dan alle nieuwe shirts bij Intersport Bols. Ongeveer 1 of 2 weken later is het shirt klaar en kan je het ophalen (en betalen) bij Intersport Bols in Emmen. Het shirt kost 30 euro. Tot slot maken we tegenwoordig gebruik van een digitale pasfoto voor de spelerskaart. Deze digitale pasfoto kan je laten maken bij Foto Meilink Video.

Moeite met de contributie en/of kleding betalen?
Geen zorgen. Er zijn verschillende opties voor u of uw kind.  Doe een aanvraag of  vraag een intermediair (bijvoorbeeld leerkracht, schuldhulpverlener of maatschappelijk werker) om een aanvraag te doen bij de Doe mee webshop van de gemeente Emmen. Of neem contact met ons op, we kijken graag mee naar uw mogelijkheden.

Secretariaat & Peningmeester

Het algemeen aanspreekpunt voor onze vereniging is ons secretariaat. Eigenlijk kan je daar met al je vragen terecht. Heb je vragen over uw contributie of andere financiële zaken dan kan je terecht bij onze penningmeester.

Secretariaat Emmen ’95

Jaspisdreef 3
7828 CG Emmen
06-50261923
secretariaat@emmen95.nl

Penningmeester Emmen ’95

Angela Kreeft
financien@emmen95.nl

(facturen liefst per mail)