Jeugdkamp

Na grote successen van voorgaande jeugdkampen, is het dit jaar eindelijk weer tijd voor een jeugdkamp van Emmen’95! Om het seizoen 2023-2024 goed in te luiden, zal het jeugdkamp dan ook vanuit traditie plaatsvinden in het laatste weekend van de zomervakantie: dit jaar op vrijdag 1 en zaterdag 2 september 2023.

Locatie
We zullen weer een bezoek brengen aan Summercamp Heino. Dit park is speciaal gericht op jeugdkampen en van alle gemakken voorzien. Zo is er een overdekt zwembad, een kleine bioscoop, het zogenoemde ‘Streetife Music House’, een enorm grasveld en ook een restaurant waar we zullen ontbijten, lunchen en ’s avonds kunnen eten. We zullen een van de huizen langs het veld om gaan toveren tot ons eigen Emmen’95 huis. Wil je al meer zien? Kijk op hun website.

Wat gaan we doen?
Het wordt uiteraard weer één groot feest, waarbij we veel leuke activiteiten ondernemen en elkaar beter leren kennen. Zowel binnen als buiten je eigen leeftijdscategorie zullen er activiteiten zijn. Het jeugdkamp is dan ook geen trainingskamp, al is er uiteraard ruimte om af en toe even lekker te volleyballen als je daar zin in hebt. Zie voor een sfeerimpressie de foto’s van het 2016 kamp: FOTO’s #JK2016

Wie mag mee?
Alle leden met A-, B- en C-leeftijd zijn uitgenodigd om te komen overnachten. Speel je in een seniorenteam maar ben je 18 jaar of jonger, mag je dus wel degelijk mee! Voor 60 euro heb je een volledig verzorgd kamp met eten, leuke activiteiten en uiteraard een mooi jeugdkampshirt als aandenken.

Voor de mini’s komt er een speciaal dagprogramma op vrijdag 1 september. Voor deze groep wordt een eigen bijdrage van 25 euro gevraagd, wat ook lunch, diner, activiteiten en het t-shirt omvat.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Aanmelden kan hier! Dit is mogelijk tot 1 juli 2023 en vol = vol, dus wacht niet te lang!

Contact
Verdere informatie over betaling en invulling van het kamp volgt na aanmelding. Heb je nu al een vraag of opmerking? Mail naar jeugdkamp@emmen95.nl of kijk hier welke commissieleden je kan benaderen.

Sponsoren jeugdkamp 2023: